2016. november 13.

The Hills Trilogy

Drága Olvasóim!
Ismét sikerült nagyon durván eltűnnöm, és nagyon úgy látszik, hogy ez az érettségiig sajnos nem is nagyon fog változni. Bár a szalagavatóm után a péntek délutánom felszabadul és így talán picit több időm lesz a blogolásra.
Néhány hírrel szeretném kezdeni így az elején, mielőtt rátérnék a bejegyzés legfőbb okára.
Az első az lenne, hogy a Prisonnal elég lassan haladok sajnos a suli miatt, de még a téli szünet előtt mindenképp szeretnék hozni egy fejezetet! Ahogy én számolom, jelenleg hat rész van még hátra a történetből, plusz egy epilógus. valamint nekem eszembe jutott egy lehetséges különkiadás témája is, amiről majd a történet végéhez közeledve szavazhattok a Prison oldalán, hogy szeretnétek-e, hogy megírjam.
Pontosan a Prison késése miatt az előzetesen idén őszre-télre beharangozott Passion is késni fog. A sorozat második kötetét sajnos nem kezdhetem el az első rész bejezése nélkül, bármennyire is szeretném már írni. Jelenleg tavaszra tervezem a kezdést, de ez is elég képlékeny még, emiatt pedig értelemszerűen csúszik a Phoenix is.
Valamint az Exit is idén őszre volt bejelentve, ha jól emlékszem, ennek a kezdését azonban bizonytalan ideig fel kell függesztenem, mert jelenleg egy blogot is alig tudok vezetni, nemhogy kettőt párhuzamosan. Csak belekeverednék, még nagyobb csúszások lennének, mint mikor anno az I Battle Your Life-ot is vittem a Prison mellett, ez pedig senkinek nem lenne jó. Előreláthatólag a Maps Trilogy befejezése után fogom elkezdeni, de az is lehet, hogy a Phoenix-szel együtt, mert nagyon szeretném már írni ezt a történetet is.
A legfrissebb hírem pedig azoknak, akik Facebookon ismerőseim valószínűleg annyira nem lesz már nagy újdonság, hiszen ott már beharangoztam, de most hivatalosan is szeretném bemutatni nektek a legújabb ötleteimet. A Maps Trilogy és az Exit után fognak valószínűleg megvalósulni, ami így belegondolva elég messze van még, de én most nagyon izgatott vagyok ezzel kapcsolatban és le se lehetne lőni, állandóan ezek a történetek járnak a fejemben és egyre jobban kirajzolódnak a pontos cselekmények is a fejemben. Tehát, ahogyan a címben is láthatjátok, a The Hills Trilogyról lenne szó. Igen, igen, tudom, a mostani blogjaimmal sem állok sehogy, és idióta vagyok, hogy még egy trilógiát tervezek, de a jó (vagy éppen a rossz, kinek mi) oldala a dolognak, hogy még jó sokáig fáraszthatlak így titeket a hülyeségeimmel, és persze még jó sokáig jelen leszek a bloggeren. Az alapvető ötlet a Gossip Girl és a The Royals alapján született meg a fejemben, így ha valaki hasonlóságot vesz észre ezzel a két sorozattal és a trilógiával kapcsolatban, az valószínűleg nem véletlen. Én nagyon fancy-nek képzelem az egészet, de nagyon kíváncsi vagyok a ti véleményetekre is, úgyhogy írjátok le nekem, kérlek!

U.i.: A történetek leírásai és néhány egyéb információ hamarosan elérhető lesz a Jelen és jövő menüpontban is!

A hercegnő

Norah Elisabeth Victoria Hills, az angol király elsőszülött gyermeke. Bár a monarchia élete sokat változott az évszázadok során, a régmúlt bizonyos szokásait megőrizték. Ilyen például az is, hogy a már huszonharmadik életévében járó Norah sosem lehetett a maga ura. Minden döntést mások hoztak meg helyette, kicsi kora óta burokban él, vadászpilóta barátjával, David Mulligan Gróffal pedig születésük óta egymásnak vannak rendelve.
Kyan Rynolds a Dél-Afrikai Köztársaság nagykövetének fia. Zabolátlan, bejárta az egész világot, magasról tesz a társadalmi konvenciókra, de az sem ritka, ha valamilyen botrány miatt kerül címlapra. A barátaival ők a nők bálványai. Illetve, Kyan biszexualitása miatt a férfiaké is.
Norah ki nem állhatja fiatalabb öccsének legjobb barátját, a szabados életet élő Kyant.
Kyant idegesíti a hercegnő konzervatizmusa.
Egy közös nyaralás alkalmával azonban két hétre összezárva találják magukat, így nincs menekvés, el kell viselniük egymást.
A kérdés már csak az, hogy mit tartogathat az élet a hercegnőnek, ha kinyílik előtte a világ, és vajon Kyannek sikerül-e végre felnőnie és megküzdenie felszínre törő igazi énjével.

Az örökös


Noah Henry Arthur Hills, Nagy-Britannia trónörököse. Születése óta erre készül, minden egyes döntésében a korona befolyásolja. Tudja, hogy apja után ő következik az öröklésben, egyetlen kívánsága, hogy hadd éljen kicsit előtte úgy, mint egy normál ember. Inkognitóban Amerikába megy, ahol beiratkozik az orvosi egyetemre, a beilleszkedése pedig olyan jól megy, hogy hamarosan ő lesz az úszócsapat kapitánya. Belekóstol az amerikai álomba, ám apja váratlan halála miatt a kötelesség haza szólítja. Ha ez még nem lenne elég, meg is kell nősülnie, még a koronázás előtt.
Summer Keys közvetlen, kedves lány. Balett táncosként legnagyobb célja, hogy egyszer a New York Ballet táncosa lehessen. Családi tradíció ez, az anyja és a nagyanyja is Prima Balerina volt, így Summertől is ezt várják és folyamatos konfliktusok vannak belőle, hogy a lány sokkal inkább a modern táncokban találja meg önmagát. Ráadásul az egyetemen megismerkedik a látszólag abszolút az álmainak élő Noah-val, aki végül a legnagyobb bizalmasa lesz.
Noah hatalmas dolgokat rejteget Summer előtt, amik ki is derülnek az angol király halálának napján.
Summer bizalma meginog Noah-ban, aki kétségbeesetten próbálja visszaszerezni azt.
Az ifjú trónörökös élete legnagyobb dilemmájába kerül: választania kell a hazája és a szerelme között.A herceg


Neal Charles William Hills pontosan két perccel fiatalabb iker bátyjánál, így megúszta a trónörökösi címet és az ezzel járó végeláthatatlan felelősséget. A palyboy herceg előtt nincsenek határok. Végtelen bulizás, végtelen alkohol, drogok és persze nők. Barátjával, Kyannal megállíthatatlan páros voltak egész életükben. Kyan azonban már nincs mellette mindig, így Neal végérvényesen megzabolázhatatlanná válik. Anyja és a királyi udvar biztonsági parancsnoka újabb és újabb testőröket állít mellé, akiket a herceg sikeresen ki is rúgat. Norah ötletére a biztonsági főnök húgát, rendelik Neal mellé, hátha egy nő jobban leköti a figyelmét.
Brooklyn Beeson friss diplomás kémelhárítóként nagy lehetőségnek tartja, hogy felveszik az Angol Királyi Testőrséghez. Arra azonban nem számít, hogy Anglia botrányhős hercegére kell vigyáznia napi huszonnégy órában. Brooklyn az első pillanattól fogva utálja a munkáját és Neal is csak bosszantja. Már épp a felmondását fontolgatja, mikor rájön, hogyan játszhatná ki a herceget.
Fordul a kocka és innentől Neal az, akinek meggyűlik a baja Brooklynnal. A lány akarata ellenére is hatással van rá, a herceg pedig szépen lassan megtalálja azt a célt az életében, amit eddig elveszettnek hitt.
Egy felsőbb döntés miatt azonban hatalmas felelősség szakad a playboy herceg nyakába, amit nem biztos, hogy tud kezelni Brooklyn segítsége nélkül.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése