2017. július 18.

Helyzetjelentés

Drága Olvasóim!

  Tudom, hogy megint nagyon eltűntem, de a végzős évem klasszisokkal nehezebb volt, mint, amire számítottam. Nem azzal volt a gond, hogy sok órám volt, mert heti harmincöt óra, amiből három tesire és négy angolra be sem jártam, nem nevezhető soknak, inkább azzal volt a gond, hogy a tanáraink az iskolában konkrétan a semmiről beszéltek órákon keresztül, úgyhogy itthon sokkal több időbe telt megtanulni másnapra a dolgokat. Arról nem is beszélve, hogy emelt matekon elég nehéz jól teljesíteni, ha olyan tanára van az embernek, aki úgy magyarázza el a dolgokat, hogy "elhelyettesítjük az alsaját a felsejével, hogy megtudjuk, lesz ez mire jó". Igen, ez bizony megtörtént, és még rengeteg ilyen mondás van felírva a jegyzetek közé a telefonomba.
  December elején szalagavatónk volt, amire már a felkészülés is sok időt vett igénybe, arról nem is beszélve, hogy milyen botrányos volt az after. Az akkori barátom például smárolt az iskolai tánctanárral, aki mellesleg három gyerekes családanya, de úgy tűnik, neki ez nem számít.
  A december igazából tanulással ment el, mert január első hetében kisérettségiztünk. Ugyanebben a hónapban volt egy elég durva szakításom a tanárral smárolós sráccal, és összejöttem (újra) egy balett-táncossal. A január-február nagyjából ezekkel a dolgokkal ment el.
  Márciusban szétmentünk a prímabalerinával és elkezdtem beszélni egy olyan sráccal, akivel kapcsolatban már akkor tudtam, hogy csak a baj lesz vele. Mellesleg pont ma közöltem vele, hogy elegem van belőle, nem keresem többet, ha ő akar valamit, akkor tudja, hol talál.
  Április elején volt egy matek kisérettségim, és egy német nyelvvizsgám. Imádtam őket!
  Májusban meg már ballagás, írásbelik, a szokásos végzős dolgok.
  Voltam még a megtekintések előtt majdnem egy hetet Balatonon, és a barátaim nagyjából minden napra programot szerveztek, úgyhogy elég komolyan megcsúsztam mindennel. A szóbelire felkészülni végül nyolc, azaz nyolc napom maradt, és így is majdnem minden tantárgyból maximális pontszámot kaptam, úgy, hogy egyébként kihúztam a létező legszarabb tételeket és majdhogynem sírva dolgoztam ki őket.
  Érettségi után jött a tizenkilencedik szülinapom, aztán ismét jöttek a programok sorban. Amikor volt időm végre olvasni, gondolkodás nélkül kihasználtam. Ezzel azonban a blogolástól vettem el sajnos az időt.
  És mik a terveim a következőkben?
  Egyrészt hamarosan kiderül, hogy felvettek-e egyetemre a 412 pontommal, illetve, hogy melyikre.
  Starbucks lány leszek, úgyhogy aki ismer, ott megtalál.
 Blogolás tekintetében pedig mindenképp szeretnék hozni ide egy pár ajánlót könyvekkel és sorozatokkal kapcsolatban. Illetve, minél gyorsabban megpróbálom befejezni a Prisont, ami már két éve fut igazából, és már tényleg csak néhány fejezet van hátra belőle. A Prison után pedig jön majd a Passion, ami a személyes kedvencem a trilógiából, és már folynak a munkálatok az oldallal kapcsolatban.
  Köszönöm, hogy még mindig itt vagytok, hamarosan jelentkezem! <3

2016. november 13.

The Hills Trilogy

Drága Olvasóim!
Ismét sikerült nagyon durván eltűnnöm, és nagyon úgy látszik, hogy ez az érettségiig sajnos nem is nagyon fog változni. Bár a szalagavatóm után a péntek délutánom felszabadul és így talán picit több időm lesz a blogolásra.
Néhány hírrel szeretném kezdeni így az elején, mielőtt rátérnék a bejegyzés legfőbb okára.
Az első az lenne, hogy a Prisonnal elég lassan haladok sajnos a suli miatt, de még a téli szünet előtt mindenképp szeretnék hozni egy fejezetet! Ahogy én számolom, jelenleg hat rész van még hátra a történetből, plusz egy epilógus. valamint nekem eszembe jutott egy lehetséges különkiadás témája is, amiről majd a történet végéhez közeledve szavazhattok a Prison oldalán, hogy szeretnétek-e, hogy megírjam.
Pontosan a Prison késése miatt az előzetesen idén őszre-télre beharangozott Passion is késni fog. A sorozat második kötetét sajnos nem kezdhetem el az első rész bejezése nélkül, bármennyire is szeretném már írni. Jelenleg tavaszra tervezem a kezdést, de ez is elég képlékeny még, emiatt pedig értelemszerűen csúszik a Phoenix is.
Valamint az Exit is idén őszre volt bejelentve, ha jól emlékszem, ennek a kezdését azonban bizonytalan ideig fel kell függesztenem, mert jelenleg egy blogot is alig tudok vezetni, nemhogy kettőt párhuzamosan. Csak belekeverednék, még nagyobb csúszások lennének, mint mikor anno az I Battle Your Life-ot is vittem a Prison mellett, ez pedig senkinek nem lenne jó. Előreláthatólag a Maps Trilogy befejezése után fogom elkezdeni, de az is lehet, hogy a Phoenix-szel együtt, mert nagyon szeretném már írni ezt a történetet is.
A legfrissebb hírem pedig azoknak, akik Facebookon ismerőseim valószínűleg annyira nem lesz már nagy újdonság, hiszen ott már beharangoztam, de most hivatalosan is szeretném bemutatni nektek a legújabb ötleteimet. A Maps Trilogy és az Exit után fognak valószínűleg megvalósulni, ami így belegondolva elég messze van még, de én most nagyon izgatott vagyok ezzel kapcsolatban és le se lehetne lőni, állandóan ezek a történetek járnak a fejemben és egyre jobban kirajzolódnak a pontos cselekmények is a fejemben. Tehát, ahogyan a címben is láthatjátok, a The Hills Trilogyról lenne szó. Igen, igen, tudom, a mostani blogjaimmal sem állok sehogy, és idióta vagyok, hogy még egy trilógiát tervezek, de a jó (vagy éppen a rossz, kinek mi) oldala a dolognak, hogy még jó sokáig fáraszthatlak így titeket a hülyeségeimmel, és persze még jó sokáig jelen leszek a bloggeren. Az alapvető ötlet a Gossip Girl és a The Royals alapján született meg a fejemben, így ha valaki hasonlóságot vesz észre ezzel a két sorozattal és a trilógiával kapcsolatban, az valószínűleg nem véletlen. Én nagyon fancy-nek képzelem az egészet, de nagyon kíváncsi vagyok a ti véleményetekre is, úgyhogy írjátok le nekem, kérlek!

U.i.: A történetek leírásai és néhány egyéb információ hamarosan elérhető lesz a Jelen és jövő menüpontban is!


2016. szeptember 20.

100 kérdés TAG + hírek

Szép estét, Drágáim!
Ma este egy TAG bejegyzést hoztam nektek, ami a Paletta című blogról származik. Illetve, ha valakit érdekelne esetleg egy velem készült interjú, az ugyanezen az oldalon elolvashatja a válaszaimat Kim Cox kérdéseire.

Jó olvasást,
Gabby


2016. augusztus 21.

Értékelés: Öngyilkos osztag

Sziasztok Drágáim!
Nagyon sok embertől hallottam már, hogy látta ezt a filmet, úgyhogy megnéztem és is, és most szeretném nektek leírni a véleményemet. Előre szólok, hogy nem túl pozitív egyrészt, másrészt pedig ez a személyes véleményem, nyilván eltérhet másokétól.

2016. augusztus 11.

Blogger Award 2016

Drága Olvasóim!
Rég írtam már ide, és tervezem is, hogy hozok új bejegyzést még a jövő heti nyaralásom előtt, most azonban egy másik dologgal kapcsolatban írok nektek.
2014-ben az I Battle Your Life című történetem, ami életem első blogja, megnyerte a Blogger Awardot, ami talán az eddigi legnagyobb elismerés az egész bloggeres pályafutásom alatt. Tavaly is jelölt volt, de a szavazás idején és külföldön voltam, így nem tudtam írni ezzel kapcsolatban. Idén azonban újra jelölték magát az IBYL-ot is, illetve engem is, és nekem nagyon sokat jelentene, ha esetleg újra egy szép eredményt, vagy akár egy első helyet érnénk el. A legszebb lezárás lenne az I Battle Your Life-nak szerintem, így szeretnélek megkérni titeket, hogy szavazzatok a történetre, ha van időtök. Számomra tényleg nagyon sokat jelentene!